perjantai 21. elokuuta 2015

'Day of Art'


Viiden viikon lomailun jälkeen tehdyt neljä työpäivää takana. Ja haa hahahah, tänään on jo vapaapäivä. Työn yksi merkityksistä on saada vapaa tuntumaan hykerryttävän, hymyilyttävän - jopa naurettavan ihanalta.

Aloitin aamun mukavasti. Voi hyrinää.




"Kirjamyynti liukuu marketteihin."  (HS eilen. Vapaa-aamuna luetaan osa edellispäivänkin lehteä.)

Ai. Minä taidan sitten kiivetä ylämäkeen. Taiteiden yön kunniaksi kannoin kotiin kasan kirjoja. Divareista ja kirpputorilta. Hinnat huokeat ja oi oi Oi OI-löydöille sopivat. Marketista ostin ruokaa.

(Muutama kirja nurinniskoin, ei lahjakirjaa sovi paljastaa.)



Taiteiden Yö meni nukkuessa. Taiteellisia unia ehkä näin, sillä heti herättyäni kaivelin lyijykynät ja puuvärit esiin. Vietänkin taidepäivän.

Ajattelin piirrellä.






Kuunnella lisää levyjä.

Tämä sopii taidepäivään. Ja tämä ja.... voi niitä on sopivia niin monta...
 






Olla tuuliajolla.

Ehkäpä lasi viiniä? Eikös ne taiteilijat ainakin ennen...

(Risteilyväkikin otti muutaman.)











Tänään lähiökaksiossa siis 'Day of Art'. Ohjelma-aikatulu on varsin vapaa. Vessajono lyhyt. Tarjoilu omavaraista. Kivat festarit tulossa.





2 kommenttia:

  1. Just tollasia mun makuun sopivia festareita järkkäilet siellä. Ja toi Mäkelä tulee sitten mulle lainaan/hoitoon hetkeksi... ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eri kivat kekkerit ollut, hilpeästä himmailusta hämyilyyn. Ens kerraks voisi laajentaa toimintaa, myydä muutaman lipun. Ja toi Hannu - luin, aloitin uudestaan. On koukkuja. Mutta Hannu tulee mielellään hoitoon :).

      Poista