perjantai 8. heinäkuuta 2016

Koordinaatit

Koordinaatteja ei nyt juurikaan ole. Seuraavaan kolmeenkymmeneenkolmeen päivään. Joo-o, laskin päivät.

Vain lähtöpaikka tiedossa. Lähteminen tuntuu tärkeältä.
Kalenteriini rustailen merkintöjä, jotka olevat kuitenkin viitteellisiä. Jos kyseisenä aamupäivänä ei huvitakaan lähteä Espan lavalle kuuntelemaan huippujazzkitarointia (epäilen vahvasti etten olisi paikalla), lankaliikkeeseen yhteisvirkkaustuokioon, kirpputoritapahtumaan, levyfestareille, kyläjuhliin... jne, niin jätän lähtemättä.

Joskus riittää tunne innosta ja kiinnostustuksesta asioihin, tapahtumiin, ilmiöihin, ihmisiin. On halua nähdä ja kokea. 

Lomasuunnitelmani on tunnustella aamuisin sosiaalista kapasiteettiani, joka määrittelee lähdenkö muiden joukkoon vai menenkö omineni metsään tai merenrantaan.
Kiikaroin rauhassa.

Outoja asioita tapahtuu, muutoksia itsessä ja muissa. Tai havainnointeja oikeastaan. Että näkee asioita erilailla, uudesta vinkkelistä. Ettei aina välitä.

Yksinkertaisin havainnointi (joskaan ei niin maatamullistava) muuttuvasta mielestä, ennakkoluulojen voimakkaasta vaikutuksesta mielipiteeseen: tätä takkutukkaisena lakanaan kääriytyneenä (loma-asu no1.) kirjoittaessani kuuntelen Zappaa - ja pidän siitä. Kovastikin.Lievästi leuhkien totean ottavani ainakin tänään asiat jeesusmaisen rauhallisesti vaikka huolehtimiseen aihetta antavia asioita on pilvin pimein.
Hoi laitumille!

2 kommenttia:

 1. No hoi vaan ihana! Sulla loma alkaa, täällä lähenee loppuaan.. Aika samanmoisilta kuulostaa nuo sun loma-aatokset kuin itselläkin. Suurin osa meni spontaanisti; välillä tapahtui enemmän, tuntui kuin yhteen päivään olisi mahtunut kokonainen kesä, useimmiten sitä iltapäivästä (kuten tänäänkin) havahtuu huomaamaan, että aamupalaan, yleiseen haahuiluun, kaupassakäyntiin, ruuanlaittoon sun muuhun on hurahtanut tuntikaupalla aikaa. Mutta eihän se mitään. Koska vielä on koko ilta aikaa. Tehdä tai olla tekemättä, miettiä kaksi tuntia että mihin sitä vaikka jonkun kirpparilta ostamansa taulun ripustaisi. Ja sitten ripustaa se, tai olla ripustamatta, sillä huomaa kellon olevan yli puolenyön (kerrostalossa ei sovi porata seinää siihen aikaan...eihän?).

  Ihanaa lomaa tyyppi <3!

  (zappa? ...? no huh, eikös tästä o joskus jotain puhuttu...? ;) )

  (aika jännä tuossa tutuhkossa kartassa muuten, Gestis on kirjoitettu ilman e:tä Gestrby)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Muutama päivä lomaa takanapäin ja ihanaa on! Metsä täynnä kypsyvää ruokaa odottelee. Mukavaa työviikkoa puotiin, siellä varmasti innokkaita oven kahvassa - taidan ekalla aukioloviikolla kurvata sinne minäkin. Kunhan zappasäädöiltäni ehdin... pahimmoillaan lomajumitus on sitä luokkaa että kolme tuntia kestää uloslähtö... "ai niin vielä tuon laitan, ai katos tuohan mun pitikin siirtää..." jne. Mutta loman ihanuus - jumitus ei haittaa.

  VastaaPoista